Subtotaal mandje: € 0,00

TCE Highlights voor de correctie van Aluminium Extrusie Matrijzen

Winkelhaak PL 3 + PM 530S PL 3-SET

Goed corrigeren van aluminium extrusie matrijzen begint bij goed meetgereedschap. De PL 3 winkelhaak is onmisbaar in de matrijzenkamer van aluminium extrusie bedrijven. De winkelhaak van TCE is uniek in zijn soort en gemaakt van hoogwaardige materialen. De nauwkeurigheid is van zeer hoog nivo. Onderdelen zijn los verkrijbaar evenals de hardmetalen liniaal. De hardmetalen linialen zijn er in verschillende soorten en maten.

 

CS ... Controle hoek

De controle hoek van TCE is een uiterst nauwkeurig stukje meetgereedschap om de winkelhaak PL1, PL 3 en PL 4 te controleren. Controle hoek is uiterst nauwkeurig geslepen uit het beste materiaal. Eenmaal uw PL 3 goed gecontroleerd betekent nauwkeurig meten en corrigeren van uw aluminium extrusie matrijs. Succes gegarandeerd.

 

Webster hardheidsmeter

De hardheidsmeter van TCE is een onmisbaar stukje meetgereedschap in elke matrijzenkamer van Aluminium Extrusie bedrijven. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk de hardheid controleren van uw geperste aluminium profiel. Product is uit voorraad leverbaar in stevige aluminium verpakking

 

VHM Stiftfrezen, vorm T, met kopvertanding

De ST(T)V serie hardmetalen stiftfrezen zijn uniek in de markt. Deze stiftfrezen zijn volledig uit hardmetaal geslepen in tegenstelling wat gangbaar is in de markt. Onmisbaar in iedere aluminium extrusie matrijzenkamer. Omdat ze volledig uit hardmetaal zijn geslepen zal het kopje nooit loskomen van zijn schacht door verhitting. Daarnaast zijn de T-frezen niet alleen in een slijptol te gebruiken maar zijn ook te gebruiken op een conventionele freesmachine. Uit voorraad leverbaar en in diverse afmetingen verkrijgbaar.