TCE alles voor de werkplaats 

 

Als toonaangevende groothandel is TCE al meer dan 50 jaar actief in Nederland. Inmiddels leveren wij onze gereedschappen wereldwijd in meer dan 60  landen.

TCE staat bekend om de uitstekende leverbetrouwbaarheid. Vanuit ons magazijn in Veghel kunnen wij meer dan 50.000 artikelen uit voorraad leveren! Met onze specialisatie in de toelevering van machines en gereedschappen voor de metaalbewerkende industrie hebben wij een zeer goede reputatie in de markt opgebouwd. Ook bij werkplaatsen en praktijkopleidingen worden onze machines wereldwijd succesvol ingezet. Onze klanten waarderen de goede prijs/kwaliteitsverhouding van onze producten en onze flexibiliteit. De machines van TCE zijn leverbaar via een uitgebreid dealernetwerk. Voor installatie, reparatie en onderhoud kunnen onze klanten rekenen op de vakkundige service van onze technische dienst. Kom gerust zelf eens kijken in onze showroom in Veghel, waar wij alle machines werkend kunnen demonstreren

 Kernactiviteiten
Technische Dienst
 Online bestellen

Verkoop van
* TCE machines
* Verspanende gereedschappen
* Handgereedschappen
* Werkplaatsinrichting
* Werkplaatsapparatuur
* PBMWij hebben een eigen technische dienst. 
Onze technici zijn specialisten die iedere machine goed kennen.
Bij levering van de machines bieden wij u graag de mogelijkheid om de machines te laten installeren door onze medewerkers. 

Is uw product defect of is er een servicebeurt nodig? Ook dan kunt u op ons rekenen! Onze technische dienst voert zowel bij u op locatie als eventueel in onze eigen werkplaats de benodigde werkzaamheden vakkundig uit.

Op onze site vindt u een ruime keuze aan artikelen voor (onderhouds)werkplaatsen, garages, vakopleidingen, hobby, bouw en constructie. De meeste artikelen zijn bij ons op voorraad. Wij streven er dan ook naar, dat u de bestelling de volgende werkdag in huis heeft. 


Bestel veilig online uw werkplaatsbenodigdheden via tce-tools.nl

Contant betalen en pinnen is mogelijk bij afhalen in Veghel.

 Exclusief dealer account

Dealers kunnen zich registreren met een exclusief dealer account

* Dealerkorting wordt automatisch berekend
* Geen verzendkosten op online bestellingen
* Direct de juiste prijs-, voorraad- en leverinformatie
* Levering op elk gewenst adres
* Inzicht in bestellingen en bestelhistorie
* Gemakkelijk en veilig online betalen
* Mogelijkheid om achteraf te betalen
* Afhalen in Veghel mogelijk
* Pinnen/contant betalen mogelijk bij afhalen

Houdt u er rekening mee, dat alleen onze bestaande dealers, wederverkopers en distributeurs een goedgekeurd dealer account krijgen. 
Wilt u onze producten in uw verkoopprogramma opnemen en bent u nog geen dealer? Neem dan contact op met ons sales team.