Newall DRO set

De producten van Newall omvatten een breed scala aan DRO-systemen, die elk specifiek ontworpen en gericht zijn op het verhogen van de productiviteit van de machine. Newall is marktleider op het gebied van geavanceerde digitale uitleessystemen en lineaire encoderingstechnologie.

Opties bij aanschaf van een compleet Newall digitaal uitleessysteem:

Optie 1 - U installeert zelf
Indien u er de voorkeur aan geeft om het Newall digitale uitleessysteem zelf te installeren, dan neemt onze afdeling verkoop na bestelling contact met u op. Uiteraard is het belangrijk, dat wij we linialen met de juiste lengte en juiste bevestigingsartikelen aanleveren. Onze technische dienst kan u eventueel telefonisch ondersteunen.
Bestel eenvoudig en gemakkelijk via onze webshop het door u gewenste 1, 2 of 3-assig systeem. Wij nemen vervolgens altijd contact met u op, om samen af te stemmen welke materialen u nodig heeft.

Optie 2- Installatie door Huvema
Indien u dit wenst, kunnen wij het digitale uitleessysteem uiteraard ook voor u installeren. Onze technische dienst zal dan telefonisch contact met u opnemen voor een afspraak. De extra montagekosten bedragen in dit geval € 160,00 per liniaal, exclusief voorrijdkosten.
Bestel eenvoudig en gemakkelijk via onze webshop het door u gewenste 1, 2 of 3-assig systeem. Wij nemen vervolgens contact met u op, om af te stemmen welke materialen er nodig zijn. Onze monteur neemt alle benodigde artikelen mee en monteert deze bij u op locatie. Voor de montage- en voorrijdkosten ontvangt u een separate rekening.

Onze monteur geeft u graag instructies hoe het beste met het systeem gewerkt kan worden.
  • De Nederlandse handleiding wordt meegeleverd
  • De opbouwinstructie wordt bijgeleverd
  • Garantie: 3 jaar volledige garantie
K25 - Newall DRO
Artikelnummer Type Systeem Nauwkeurigheid Brutoprijs
(excl. BTW)
Per Eenheid Min. o.h. 
322911 Newall DRO-1 1-assig 0,005 mm
322900 Newall DRO-2 2-assig 0,005 mm
322912 Newall DRO-3 3-assig 0,005 mm